Kylätoimintaa

Valkjärven Kyläpäivät

Syyskuun eka lauantai on perinteinen päivä Valkjärven kyläpäivälle. Valkjärven koulun vireä vanhempainkerho tekee tänäkin vuonna parhaansa luodakseen leppoisan ja mukavan kyläpäivän, jonka tunnelmaa kannattaa tulla aistimaan kauempaakin.

Kirkkovenesoudut

Nurmijärven Valkjärvellä järjestetään toukokuussa perinteeksi muodostuneet kirkkovenesoudut. Soutujen tapahtumapaikkana on Lähtelän ranta Valkjärventien varrella Klaukkalassa.

Vappu-piknik ja Lähtelä-piknik

Useana vuonna ovat kyläläiset kokoontuneet Kuhakoskelle Vapunpäivää viettämään ja tapaamaan tuttuja yhteisen brunssin ääreen. Upeat maisemat ja paikan läheisyys vetävät erinomaisesti vertoja Ullanlinnanmäen Vappujuhlille.

Elokuussa 2015 järjestettiin Lähtelän rannassa ensimmäinen Lähtelä-piknik. Päivän aikana oli mahdollisuus pelata erilaisia pelejä ja tarjolla oli muun muassa lettuja ja makkaraa. Tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa vuosittain.

Valkjärven koulun vanhempainkerho

Valkjärven koululla toimii vanhempainkerho, jonka tehtävänä olla yhteistyölinkkinä kodin ja koulun välillä. Vanhempainkerho tukee toiminnallaan Valkjärven koulun oppilaiden koulutyötä.

Vanhempainkerho mahdollistaa mm. koulun retket sekä erilaisia hankintoja ja tapahtumat. Vapaa-ajan toimintana vanhempainkerho on järjestänyt mm. vuotuiset Valkjärven kyläpäivät (syyskuussa), joissa ollut myyjäiset ja muuta erilaista toimintaa, oppilaiden/koulujen ja vanhempien välisiä jalkapallo tai muita otteluita.

Vanhempainkerhon puheenjohtajana toimii Hanna Ruotsalainen (puh. 040-828 8930 tai ha.ruotsalainen@gmail.com).

UUDET JÄSENET

Ystävällisesti ole yhteydessä puheenjohtajaan vanhempainkerhoon liittyäksesi. Lämpimästi tervetuloa kaikki koululaisten vanhemmat.