Merkitse MEIDÄN METSÄ -luontoviikko 23.-28.8. kalenteriisi

Valkjärven kyläyhdistys järjestää yhdessä kumppaneiden kanssa luontoviikon 23.-28.8.2021. Luontoviikon keskeisenä tavoitteena on nostaa esille Valkjärven kylän maaseutumaisemaa, monimuotoista luontoa ja maaseutumme monipuolista elinkeinorakennetta.

Suomalaiselle luonto on niin lähellä, ettei sitä aina edes huomaa.

Luontoviikko tarjoaa mahdollisuuden katsoa lähelle, omiin metsiimme.

Luontoviikon keskeisenä tavoitteena on nostaa esille Valkjärven kylän maaseutumaisemaa, monimuotoista luontoa ja maaseutumme monipuolista elinkeinorakennetta.

Luontoviikko sisältää monipuolisesti sekä ohjattuja että omatoimisesti suoritettavia aktiviteetteja.

Luontoviikon aikana kannattaa lähteä liikkeelle.

Luontoviikko on mahdollisuus kokea suomalaisen luonnon hyvinvointivaikutus.

Mieli virkistyy hyvässä seurassa ja hymy huulilla. Koululaiset oppivat uutta lähiluonnosta ja vahvistavat luontoyhteyttä yhdessä toimimalla. Luontoviikon aikana tutustumme lähimetsien antimiin, niin sieniretken, luontopolun kuin metsätalouden kautta. Yksityiskohtaisen ohjelman tulet löytämään Valkjärven kyläyhdistyksen verkko- ja facebook sivuilta elokuun alkupuolella.

Jo tässä vaiheessa kannattaa osallistua valokuvakilpailuumme, teemalla Meidän metsä. Jokaisella meistä on metsän kanssa oma juttumme. Omia kokemuksia voi jakaa katsojille valokuvien välityksellä. Lisätietoa valokuvakilpailusta https://www.facebook.com/Valkjarvenkyla ja tämän julkaisun kommenteista.

Luontoviikko huipentuu Suomen luonnon päivään lauantaina 28.8.2021, jolloin Suomen luontoa juhlitaan myös valtakunnallisesti. Lisätietoa Suomen luonnon päivästä löydät täältä https://suomenluonnonpaiva.fi/.

Merkitse luontoviikko kalenteriisi jo nyt!

(21.6.2021)