Katos ja pihakalusteita vuokrattavissa kesän juhliin

Ehkä se kesä sallii ainakin pienimuotoiset juhlat, ja ulkona on aina turvallisempaa.

Jos tarvitset katosta kesällä, niin kyläyhdistyksellä on vuokrattavissa parikin katosta ja muovisia pihakalusteita. Kalusteiden ja telttojen vuokrausta hoitaa kyläavustajamme Henri, joka vastaa numeroon 045 783 46411 arkipäivisin klo 8-16 sähköpostiosoite kylaavustaja.valkjarvi@gmail.com.

Telttakatosten ja kalusteiden vuokraus on pääasiassa suunnattu jäsenille, mutta yli jääneitä aikoja voidaan antaa myös muille yhdistyksille ja yhdistyksen ulkopuolisille yksityisille henkilöille. Telttoja vuokrataan ajalla n. 1.5 – 1.10.

Grillin vuokraus mahdollista myös talvella.

Hinnasto (norm/jäsenetuhinta) noudettuna/palautettuna:

Vanha katos (vihreä-valkoinen, koko n. 6x9m, sis. myös sivuseinät, 1 kadonnut): 70 € / 40 €

Uusi katos (valkoinen, koko 6x4m, sis. myös sivuseinät): 90€ /50 €

Pöydät ja tuolit: 30 €/15 € (muovisia pyöreitä pöytiä 5 kpl + 1 pitkä muovipöytä + muovisia tuoleja n. 30 kpl)

Kaasugrilli (ei sisällä kaasupulloa): 50 €/30 €

1. Jäsenetuhinta on voimassa niillä jäsenillä, jotka ovat maksaneet yhdistyksen vuosittaisen jäsenmaksun 20.5. mennessä. Jäsenetuhinta on voimassa vain omaan käyttöön varatessa. Nurmijärven alueella toimivilla yleishyödyllisillä yhdistyksillä on mahdollisuus varata kalusteet yhdistyksen tapahtumiin jäsenhintaan.

2. Jäsenillä etuoikeus kauden varauksiin 20.5. asti, jonka jälkeen varaukset vapautuvat myös yhdistyksen ulkopuolisille. Yhdistyksillä ei ole etuoikeutta varauksiin.

3. Jos varaus perutaan alle 8 päivää ennen varausta, peruutusmaksu on puolet vuokrahinnasta. Vuokra-aikaan sisältyy nouto edellisenä päivänä (klo 12 jälkeen) ja purku seuraavana (klo 12 mennessä). Jos tarvitset useammaksi päiväksi, voidaan sopia hinnasta erikseen. Ellei ole muita varauksia niin myös nouto/palautusajoista voidaan sopia. Noudot ja palautukset mieluiten kyläavustajan työaikaan, mutta ellei onnistu, niin koitetaan sovitella. Jos perättäisiä varauksia, niin seuraava vuokraaja voi hakea myös edelliseltä suoraan.

Varaukset maksettava ennen tavaroiden noutoa, kuitti esitetään noudettaessa. Yhdistyksen tilinro FI31 1829 3000 0216 68. HUOM! Emme lähetä erillistä laskua.

4. Teltta palautetaan ehdottomasti kuivana pakattuna. Mikäli vuokraaja ei pysty itse kuivaamaan, peritään vuokrahinnat lisäksi 50 euroa kuivatusmaksuna. ( Märkä teltta homehtuu tosi nopeasti).

(8.5.2021)